ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

RoRia

Kurz Rozvoj a riadenie ľudských zdrojov: rozvoj manažérskych zručností

Dňa 19. apríla 2017 sme sa stretli s tohtoročnou skupinou účastníkov na desiatom sústredení akreditovaného kurzu Rozvoj a riadenie ľudských zdrojov. Celoročný kurz je určený pre členov HR úsekov, začali sme ho v októbri 2016 a končíme v máji 2017 záverečnými prezentáciami a celoštátne platným osvedčením.

Toto jedenáste stretnutie sme venovali rozvoju manažérskych zručností, aby účastníci dokázali plánovať vzdelávanie pre podnikový manažment, aby sami boli zruční v riadení vlastného HR oddelenia a tiež aby dokázali riadiť projektové tímy v HR projektoch.

Z obsahu:

  1. ako vyzerá mapa najdôležitejších tém prípravy podnikových manažérov a lídrov
  2. ako riadiaci štýl prispôsobiť situácii, úrovni podriadených a zámerom lídra
  3. workshop: v ktorých situáciách je adekvátny aký riadiaci štýl, s akým typom podriadených ho možno úspešne používať, ako nadriadený určitým štýlom riadenia formuje tím svojich zamestnancov a aké zručnosti pre každý z tých štýlov k tomu potrebuje?
  4. ako využívať riadenie prostredníctvom cieľov, aké výhody poskytuje oproti riadeniu cez inštrukcie a príkazy, ako používať koučovacie otázky v situácii, keď sa podriadený chodí radiť a nadriadený má pocit, že by situácie mohol riešiť aj samostatne, v situácii, keď podriadený ide do ťažkej úlohy, v situácii keď podriadený dobre splnil úlohu a nadriadený chce, aby efektívne praktiky použil aj za iných podobných okolností a ako používať koučovacie otázky v situácii, keď sa podriadenému nedarilo a nadriadený ho chce usmerniť, ako podobnú chybu už neurobiť?
  5. ako rozpoznávať preferenciu tímovej roly u členov dočasného projektového tímu, ako ich preferenciu využívať pri riadení projektového tímu a na čo dať pozor pri silnej preferencii určitej tímovej roly u niektorého člena tímu.

V máji ukončíme ročný kurz Rozvoj a riadenie ľudských zdrojov prezentáciami záverečných projektov účastníkov a odovzdaním celoštátne platných osvedčení.

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn