ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Hodnotenie kandidátov

Spoľahlivé hodnotenie kandidátov na riadiace pozície

V celom roku 2023 sme hodnotili spolu 63 kandidátov na vyššie riadiace pozície formou personálneho interview.

Vo výstupnej správe sme zákazníkovi vždy poskytli ohodnotenie takých charakteristík, ako: vnútorný drajv k aktivite, preferencia pracovných výsledkov pred orientáciou na ľudské vzťahy alebo iba na procesy, miera metodicko-plánovitého myslenia, úroveň komunikácie s dobrým prenosom informácií, miera kauzálneho myslenia cez príčinné súvislosti, miera túžby poznania a hĺbavosť, osobná charizma a ďalšie zistenia k osobnosti a ku vzťahu k ľuďom.

Na základe toho každému zákazníkovi poskytujeme odporúčania vzhľadom na pracovnú pozíciu a tiež odporúčania na ďalšiu starostlivosť a rozvoj daného účastníka hodnotenia.

Zistenia o účastníkovi hodnotenia poskytujeme formou správy nielen v písomnej forme, ale hlavne prekonzultovaním s personálnym manažérom spoločnosti a pri najvyšších pozíciách aj s riaditeľom spoločnosti. Máme viacero zákazníkov, ktorí na základe dobrých skúseností nás žiadajú o ohodnotenie kandidátov opakovane už po viacero rokov.

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn