ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Projekty

Riadenie zmeny: úloha pracovnej skupiny pre komunikáciu

Dňa 26. januára 2018 začala svoju činnosť pracovná skupina ML Produktion s.r.o. Myjava pre komunikáciu v období významnej zmeny. Jej poslanie je udržiavať komunikáciu medzi vedením podniku a zamestnancami pri hľadaní vhodných opatrení, ktoré by zamestnancom uľahčili preklenúť zmenu spojenú s presťahovaním sídla a výrobných prevádzok spoločnosti.

Pracovná skupina bude fungovať ako aktívny komunikačný partner medzi vedením podniku a zamestnancami, t. j. sumarizovať otázky a námety zamestnancov, navrhovať vedeniu riešenia, ktoré zamestnancom pomôžu zmenu preklenúť a prijaté riešenia zamestnávateľa sprostredkúvať všetkým zamestnancom.

Na tomto prvom stretnutí sme vyriešili základné otázky pracovnej skupiny: ako bude fungovať, kto ju bude viesť, aké časté budú stretnutia, ako sa zabezpečí vstup otázok a námetov zamestnancov do pracovnej skupiny, ako bude fungovať navrhovanie riešení pre vedenie podniku a akými cestami sa podporné opatrenia vedenia dostanú k zamestnancom.

Toto prvé stretnutie sme moderovali, odteraz už bude pracovná skupina fungovať samostatne.

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn