ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Projekty

Úprava odmeňovacieho systému EPM na nové požiadavky

V rokoch 2018 a 2019 sme poskytli väčšej finančnej spoločnosti programový systém EPM (Effectiveness & Productivity Management), ktorý je určený na podporu práce vedúcich pracovníkov pri odmeňovaní výkonnosti a ďalších očakávaní variabilnou zložkou mzdy. Systém EPM je založený na hodnotení výkonu, produktivity a efektívnosti a na následnom odmeňovaní týchto parametrov u tímov a ich členov.

V rámci projektu EPM sme v roku 2019 dodali softvérový nástroj EPM-SOFT pre prácu všetkých vedúcich, ktorí výkon svojich tímov a zamestnancov vyhodnocujú a odmeňujú variabilnou zložkou mzdy.

V roku 2023 sme dostali od zákazníckej spoločnosti požiadavku na rozšírenie systému EPM o nové požiadavky. Očakávanie zákazníka sme splnili a v novembri 2023 sme úspešne nainštalovali nové funkcie systému. Takto všetci vedúci oddelení spoločnosti môžu hodnotiť výkon svojich podriadených a nastavovať im adekvátnu variabilnú zložku mzdy v systéme EPM-SOFT za očakávaných podmienok.

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn