ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Tréningy a vzdelávanie

Komunikačný tréning pre skupinu majstrov výrobnej spoločnosti

Dňa 20. januára 2023 sme pripravili a viedli druhý deň dvojdenného tréningu komunikačných zručností pre skupinu majstrov spoločnosti Viena International, s.r.o.

V prvom bode programu sme účastníkov informovali, že ich poriadení poskytli spätnú väzbu na každého účastníka, ktorú môžu s nadriadeným využiť na úpravu vlastnej komunikácie tak, aby ich podriadení v ďalšej spätnej väzbe ich hodnotili lepšie ako doteraz.

Následne sme si zopakovali niektoré problémové komunikačné formulácie z prvého dňa a účastníci ich dobre opravili.

V ďalších bodoch programu sme sa naučili viaceré techniky, ako zlepšiť vlastnú komunikáciu a vyhnúť sa problémovej komunikácii či už vo verbálnej alebo neverbálnej oblasti. Išlo o tieto témy: ako využívať parafrázovanie a sumarizáciu na zlepšenie porozumenia s partnerom, ako, kedy a akým spôsobom využívať spätnú väzbu pri komunikácii s podriadeným, ako si pripraviť a využívať kritický rozhovor a ako reagovať na zvláštne reakcie podriadených na kritiku, ako riešiť situácie, pri ktorých partner inak hodnotí slovné vyjadrenia než ja a aké ťažkosti to môže priniesť, ako využívať osobnostnú typológiu DISC na riadenie podriadených a na komunikačné prispôsobenie sa partnerovi. Tieto témy sme naplnili aj tréningom.

V poslednom bode programu účastníci ohodnotili prvý deň vzdelávania záverečnou anketou.

Citáty z hodnotenia zo strany účastníkov:

  • „Kurz naplnil moje osobné očakávania veľmi dobre.“
  • „Odporúčal by som kurz aj iným pretože každé jedno stretnutie je naučenie sa nových vecí a krok vpred.“
  • „Odporúčal by som kurz aj iným pre interaktívne zapájanie účastníkov kurzu do diskusie.“

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn