ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

EPM, Tréningy a vzdelávanie

Riadenie výkonu cez variabilnú zložku mzdy – školenie používateľov podporného softvérového nástroja EPM

V dňoch 28. februára, 5. a 7. marca 2019 sme pripravili a viedli školenie pre vedúcich pracovníkov spoločnosti OVB Allfinanz Slovensko a. s. na používanie na mieru šitého podporného softvérového nástroja OVB-EPM.

Náš koncept EPM (Effectiveness & Productivity Management) sme v roku 2018 ponúkli aj spoločnosti OVB Allfinanz Slovensko, a. s., ktorá sa rozhodla zaviesť ho na podporu výkonnosti zamestnancov, tímov a oddelení. Ide o riadenie výkonu prostredníctvom variabilnej zložky mzdy. Fázu nastavenia SLA oddelení (Service Level Agreement) a nastavenia KSI pre pracovné miesta (Key Success Indicator) sme už uskutočnili a následne na zjednodušenie práce nadriadených sme v januári 2019 pripravili na mieru šitý softvérový systém OVB-EPM.

Toto metodické školenie v troch skupinách vedúcich pracovníkov bolo zamerané na používanie podporného systému OVB-EPM na automatizáciu všetkých súvisiacich činností od hodnotenia práce zamestnancov ich vedúcimi cez automatizované zbieranie odmien z jednotlivých oddelení až po automatické zostavenie celkového výstupného súboru na vyplatenie odmien.

Vzhľadom na to, že školenie bolo technologické, písomnú spätnú väzbu sme neuskutočnili.

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn