ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

EPM, Projekty, Tréningy a vzdelávanie

Projekt EPM – riadenie efektívnosti zamestnancov prostredníctvom odmeňovania

Od 27. februára do 12. mája 2017 sme pripravili a uskutočnili viacero workshopov k možnému nasadeniu nami vyvinutého projektu EPM (Effectiveness & Productivity Management) v spoločnosti Freudenberg Filtration Technologies Slovensko, s.r.o. Ide o projekt zameraný na definovanie zodpovedností na kľúčových miestach a pozíciách firmy, na odmeňovanie výkonu a efektivity prostredníctvom variabilnej zložky mzdy, a na diferencovanie odmien prísne podľa dosahovaných výsledkov.

Workshopy sme zamerali na ohodnotenie možného uplatnenia projektu EPM konkrétne v podmienkach menovanej spoločnosti. Na workshopoch sme ukázali výsledky projektu EPM a dopady na zvýšenie produktivity v spoločnostiach, kde sme projekt EPM v minulých rokoch odovzdali do prevádzky (POBA Servis, a.s. Bratislava, Camfil s.r.o. Levice), ale aj priebeh implementácie v spoločnosti Reydel Automotive Slovakia s.r.o. Nitra, kde projekt v súčasnosti zavádzame.

Súčasťou workshopov bola aj demo-verzia podporného softvéru pre prácu nadriadených, ktorý je prepojený na informačné súbory objektívnych-číselných výkonov vo firme, aj na hodnotenia zamestnancov od nadriadených a poskytuje výstupy v podobe výsledného rozdelenia odmien tímom a zamestnancom.

 

 

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn