ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Tréningy a vzdelávanie

Budovanie internej angažovanosti pracovných tímov

V období 19. októbra až 14. novembra 2016 sme moderovali workshopy desiatich oddelení spoločnosti Semikron, s.r.o. zamerané na budovanie medzitímovej flexibility, spolupráce, vzájomnej podpory a angažovanosti členov jednotlivých tímov.

Materská spoločnosť Semikron v Nemecku vytýčila program internej angažovanosti a podpory firemných cieľov v každej dcérskej spoločnosti pod mottom „Očakávaj výkon“. Z našej strany sme pripravili program workshopov pre 10 kľúčových oddelení spoločnosti na podporu zavedenia tohto programu do reality.

Každý workshop sme začali videoposolstvom vedenia materskej spoločnosti k zmyslu a zameraniu celého programu a jeho motta „Očakávaj výkon“. Aby sme jednotlivé tímy vzájomne nastavili na podporu svojich interných zákazníkov, každý tím špecifikoval, ktoré všetky oddelenia svojou činnosťou podporuje a čo tie oddelenia od neho potrebujú a v akej kvalite.

Na základe toho si tím každého oddelenia vytýčil pravidlá svojho vnútorného fungovania, aby potreby svojich interných zákazníkov napĺňal. Po týchto tímových prísľuboch každý člen tímu špecificky pre svoje pracovné miesto si takisto vytýčil, akými zásadami práce sa mieni riadiť, aby podporil tímovú dohodu a aby garantoval maximálnu podporu aj svojmu tímu aj odberateľom jeho práce.

Prezentovanie tímových dohôd aj individuálnych prísľubov si prišiel vypočuť vždy niektorý z riaditeľov spoločnosti, ktorý prísľuby ocenil a poďakoval tímu aj jednotlivcom za prejavenú angažovanosť.

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn