ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Tréningy a vzdelávanie

Tréning prezentačných zručností

Dňa 29. septembra 2016 sme uskutočnili tréning prezentačných zručností pre skupinu lídrov spoločnosti Adient Slovakia s.r.o., Trenčín. Tréning sme zamerali na vnútrofiremné prezentácie.

Najprv sme s účastníkmi urobili súhrn viacerých atribútov dobrej prezentácie a dohodli sme sa, že tým hlavným cieľom je dosiahnuť plánovaný zámer prezentácie a že na to treba zamerať aj štruktúru prezentácie aj prezentačný štýl. Potom sme účastníkom zadali cieľ modelovej prezentácie a ich úlohou bolo pripraviť si krátke vystúpenie a ním stanovený zámer prezentácie aj dosiahnuť. Každý účastník vystúpil a dostal pozitívnu aj korektívnu spätnú väzbu od svojich kolegov aj od lektora.

Na základe tejto skúsenosti si účastníci pripravili vlastnú odbornú prezentáciu, vytýčili si vlastný cieľ ktorý prezentáciou chcú dosiahnuť a prezentáciu uskutočnili. Priebežne sme trénovali také zručnosti, ako získať pozornosť na začiatku, ako dosiahnuť interakciu s poslucháčmi, ako vhodne štruktúrovať svoje vystúpenie, ako udržať dynamiku prezentácie, ako dosiahnuť myšlienkovú zrozumiteľnosť a ukončiť prezentáciu jasným záverom s výzvou k účastníkom. Opäť každý účastník dostal spätnú väzbu a rady do budúcnosti. Účastníkom sme odovzdali videozáznamy ich osobnej prezentácie, aby si mohli po tréningu v kľude pozrieť svoje vystúpenie a zlepšovať sa do budúcnosti.

Citáty z hodnotenia vzdelávania zo strany účastníkov:

  • „Z obsahu ma najviac zaujala spätná väzba od účastníkov a profi-spätná väzba od školiteľa.“
  • „Kurz moje osobné očakávania prevýšil.“
  • „Odporúčal by som kurz aj iným, je veľmi poučný a použiteľný“.

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn