ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Tréningy a vzdelávanie

Jarný seminár HR Gold 2016: inšpirácie od najlepších

Dňa 10. marca 2016 sme spoločne s HRcomm – Združením pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov uskutočnili Jarný seminár 2016 „HR Gold: inšpirácie od najlepších“. Víťazi Ceny HR Gold, ocenení na TREND-konferencii Personálny manažment v októbri 2015, prezentovali svoje ocenené výsledky.

Jarným seminárom, spoločne s HRcomm – Združením pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov, sprostredkúvame pre profesionálnu komunitu HR manažérov a špecialistov najlepšie praktiky a skúsenosti vytvorené na Slovensku za predošlý rok. Cenu HR Gold udeľujeme v dvoch kategóriách: osobnostiam personálneho manažmentu a inovatívnym personálnym projektom (www.hrgold.sk).

Na Jarnom seminári 2016 prezentovali:

  1. Zuzana Križanová, osobnosť HR Gold 2015, HR senior manažérka spoločnosti TRW Automotive (Slovakia) s.r.o. veľmi zaujímavo hovorila o svojom profesionálnom a úspešnom pôsobení vo viacerých podnikoch, o projektoch, ktoré iniciovala a viedla a o svojich hodnotách a prístupoch, ktorými sa riadi.
  2. Oľga Berecká a Soňa Poprocká s kolektívom zo spoločnosti Slovak Telekom, a.s. prezentovali projekt „TELEKOM 2018 – náš príbeh“, zameraný na zaangažovanie zamestnancov na podporu rozširovania podnikových produktov.
  3. Zuzana Baraniak a kolektív zo spoločnosti Bekaert Hlohovec, a.s. predstavila „Komplexný projekt Škola majstrov“ so vzorovým konceptom interného výberu a prípravy majstrov vo výrobnom podniku.
  4. Silvia Karásiková a kolektív zo spoločnosti Duslo, a.s. uviedla projekt „Ako získavame a pripravujeme novú generáciu“, ktorý bol zameraný na riešenie nedostatku kvalifikovanej pracovnej sily v regióne cez získanie a prípravu nových mladých zamestnancov zo škôl.

Na prvom obrázku je osobnosť roka Zuzana Križanová s moderátorom Ivanom Burgerom, na druhom a treťom prezentujú projekt Oľga Berecká a Soňa Poprocká, na štvrtom Zuzana Baraniak zodpovedá otázky účastníkov, na piatom Silvia Karásiková hovorí o skúsenostiach so získavaním žiakov zo škôl a na šiestom obrázku jeden z účastníkov kladie otázku prezentujúcim.

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn