ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

EPM, Projekty

Projekt budovania efektivity a výkonnosti

Dňa 20. marca 2015 sme uskutočnili komunikačný tréning pre nadriadených v projekte budovania efektivity a výkonnosti v spoločnosti Camfil, s.r.o. (projekt EPM – Effectiveness & Productivity Management). Cieľom tréningu bolo prakticky pripraviť nadriadených na komunikáciu v nadchádzajúcich individuálnych rozhovoroch so zamestnancami pri ukončení hodnotiaceho obdobia.

Obsah prípravy sme zamerali na to, ako si nadriadení majú individuálne rozhovory pripraviť ešte pred samotným rozhovorom, akú štruktúru rozhovoru im odporúčame využiť, aké ciele v jednotlivých etapách rozhovoru majú u zamestnanca dosiahnuť, s akými reakciami sa u zamestnancov môžu stretnúť a ako vtedy reagovať na strane nadriadeného. Prediskutovali sme aj technické otázky a podporu, ktorú nadriadení potrebujú od nás ako od konzultantov aj od vedenia spoločnosti. Všetky individuálne rozhovory nadriadení urobia na prelome marca – apríla, čím sa uzavrie hodnotiace aj odmeňovacie obdobie.

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn