ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Hodnotenie kandidátov

Hodnotenie osobnostného potenciálu kandidátov na pozíciu generálneho riaditeľa významnej výrobnej spoločnosti

V novembri roku 2023 sme vo významnej zahraničnej výrobnej spoločnosti, s viac ako 1000 zamestnancami, hodnotili spolu 8 kandidátov na obsadenie pozície generálneho riaditeľa. Na hodnotenie sme použili personálne interview prostredníctvom ZOOM, pretože kandidáti boli z rôznych krajín. Pri každom hodnotení bola vždy prítomná personálna manažérky spoločnosti.

Vo výstupnej správe sme poskytli ohodnotenie takých charakteristík, ako: vnútorný drajv k aktivite, preferencia pracovných výsledkov pred orientáciou na ľudské vzťahy alebo iba na procesy, vytváranie podnikových štruktúr na dosahovanie podnikových výsledkov, úroveň komunikácie s dobrým prenosom informácií, miera kauzálneho myslenia cez príčinné súvislosti, jasná orientácia na predvídanie a reagovanie na zmeny do budúcnosti, osobná charizma a ďalšie zistenia k osobnosti a ku vzťahu k ľuďom.

Na základe toho sme zákazníkovi poskytli odporúčané poradie kandidátov na obsadenie pozície generálneho riaditeľa a tiež odporúčania na ďalšiu starostlivosť a rozvoj každého kandidáta.

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn