ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Tréningy a vzdelávanie

Workshop riadiaceho tímu spoločnosti

Dňa 26. marca 2018 sme pripravili a viedli vzdelávanie pre manažérsky tím spoločnosti OVB Allfinanz Slovensko a. s. Prípravu sme zamerali na výročné – personálne rozhovory riaditeľov spoločnosti s podriadenými.

Stretnutie sme začali zmyslom personálnych rozhovorov – ich zameraním na budovanie výkonnosti zamestnancov a oddelení do ďalšieho obdobia. Na základe toho sme si dohodli vhodnú štruktúru personálneho rozhovoru a workshopovo sme určili, čo je cieľom nadriadeného dosiahnuť v danej etape rozhovoru a akými praktikami v komunikácii to možno dosiahnuť.

Účastníci sa naučili riešiť aj prípadné zvláštne reakcie podriadených pri personálnom rozhovore, tiež ako dávať spätnú väzbu, ako nastaviť meradlá úspešnosti pre nadchádzajúce úlohy a ako pri personálnom rozhovore rešpektovať a využívať osobnostný typ podriadeného.

Citáty z hodnotenia zo strany účastníkov:

  • „Pútavé, k veci, profesionálne.“
  • „Odporúčal by som tento kurz aj iným – je praktický, efektívny s prísunom informácií 🙂 .“
  • „Do budúcnosti by som si želal ďalšie školenie zamerané na soft-skills resp. na zlepšenie manažérskych zručností. Ďakujem 🙂 .“

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn