ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Projekty

Maticové riadenie: vytvárajú sa autonómne miešané riešiteľské tímy

Dňa 2. februára 2018 sme pripravili a moderovali štvrté stretnutie projektového tímu Maticové riadenie Kinex, ktorý bol ustanovený vedením spoločnosti KINEX BEARINGS, a.s. v roku 2017.

Cieľom projektu je, aby bežná štruktúra úsekov a oddelení s riadiacimi väzbami zhora nadol bola doplnená o fungovanie akčných autonómnych miešaných riešiteľských tímov s vysokou flexibilitou s vnútorným zložením naprieč oddeleniami, ktoré sú zamerané na produktové, zákazkové a inovačné projekty podniku.

Projekt je zameraný aj na posilnenie synergií z úzkej vzájomnej spolupráce jednotlivých úsekov, produktových segmentov a výrobných závodov spoločnosti.

Na tomto štvrtom stretnutí sme formulovali konkretizované zásady, ako majú byť autonómne miešané riešiteľské tímy zostavované, ako zabezpečiť aby mali k dispozícii všetky nevyhnutné zdroje, akým spôsobom má fungovať ich vnútorná aj externá motivácia, ako dosiahnuť plnú podporu od ostatných oddelení podniku a ako zabezpečiť, aby výstupy vývojového riešenia hladko prechádzali na realizáciu do produkčných oddelení.

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn