ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Projekty

Projekt zavedenia procesného riadenia podniku

V rokoch 2014-2016 sme sa podieľali ako konzultanti a poradcovia pri zavedení procesného riadenia činností v Národnej diaľničnej spoločnosti, a.s.

Projekt „Procesy NDS“ nadväzoval na jeden z cieľov podnikovej stratégie „byť procesne riadenou organizáciou“, ktorý sme sprevádzali v predošlých rokoch. V priebehu projektu „Procesy NDS“ sme priebežne poskytovali konzultácie a poradenstvo pre projektový tím a uskutočnili sme 7 workshopov pre veľké miešané pracovné tímy.

Workshopy boli sprvu orientované edukačne, kde sme účastníkov naučili používať procesný prístup pri opise činností úsekov a oddelení vrátane deskripčných pravidiel pri špecifikácii procesov, neskôr boli workshopy zamerané na mapovanie súčasného stavu činností, následne boli zamerané na optimalizáciu procesov a nakoniec boli workshopy a tréningy zamerané na disemináciu, kde sme vybraných lektorov pripravili na ich úlohu viesť a moderovať workshopy v úsekoch a oddeleniach na používanie nových schválených procesov.

Citáty z hodnotenia workshopov zo strany účastníkov:

  • „Výborný workshop, odporúčam ich aj kolegom z príbuzných spoločností. Splnil moje očakávania nadštandardne.“
  • „Názorovo podnetný workshop s ohľadom na množstvo zúčastnených ľudí. Do budúcnosti by som si prial vzdelávanie a prezentácie rôznych tém prostredníctvom osoby p. Burgera aj v budúcnosti.“
  • „Workshop splnil moje osobné očakávania, bol vedený jasne, zrozumiteľne a s dávkou empatie.“

Citáty z hodnotenia tréningu pre interných lektorov:

  • „Kurz naplnil moje očakávania na 100%.“
  • „Kurz bol prínosný, učiť sa treba celý život.“
  • „Kurz by som odporúčal aj iným, praktické cvičenia kurzu majú všestranné využitie v praxi pri vedení ľudí.“

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn