ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Tréningy a vzdelávanie

Rola, zodpovednosti a úspešnosť lídra tímu

Dňa 23. januára 2017 sme viedli prvé tréningové stretnutie v už desiatom ročníku prípravy nových podnikových lídrov „Learning Leaders 10″ pre skupinu perspektívnych zamestnancov spoločnosti Adient Slovakia s.r.o., Trenčín. Toto prvé stretnutie sme zamerali na zodpovednosti, ciele a indikátory dobrého fungovania lídra pracovného tímu.

Stretnutie sme začali myšlienkou, že pracovné ciele tímu je možné dosiahnuť dvomi cestami – efektívnym riadením tímu a súčasne rozvojom potenciálu jeho členov. Preto sme urobili brainstorming, ktoré všetky zodpovednosti lídra patria do prvej a do druhej oblasti. Takto sme spoločne vytvorili širší zoznam zodpovedností lídra tímu v obidvoch oblastiach.

Aby sami účastníci dokázali ohodnotiť, nakoľko zodpovednosti lídra tímu napĺňajú, spoločne sme nastavili ku každej zo zodpovedností lídra konkrétne ciele a meradlá úspešnosti, ktoré sa opierajú o pozorovateľné správanie lídra a jeho tímu. Povedali sme si, že takto nastavené kritériá úspešnosti sú použiteľné aj v styku s ich nadriadenými, aby úspešnosť lídra merali rovnako aj líder aj jeho nadriadený.

Citáty z celkového hodnotenia kurzu LL10 zo strany účastníkov:

  • „Oceňujem perfektný prístup zo strany prednášajúceho z obsahovej a vedomostnej stránky.“
  • „Bol som veľmi spokojný s obsahom, lektorom a metódami.“
  • „Do budúcnosti by som si prial ďalšie plánované kurzy v podobnom duchu ako tento.“

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn