ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Tréningy a vzdelávanie

Workshop k projektovo-tímovému riadeniu

Dňa 20. mája 2016 sme pripravili a viedli workshop pre tím jedného z odborov spoločnosti Národná diaľničná spoločnosť, a. s. Workshop sme zamerali na posilňovanie prvkov projektovo-tímového riadenia a zefektívňovanie riadenia priebehu výkonných prác v odbore.

Workshop sme začali krátkou prezentáciou, kde sme zvýraznili rozdiely medzi klasickým divizionálnym riadením a projektovo-tímovým fungovaním a uviedli sme si viaceré pozitíva a aj slabé stránky oboch koncepcií. Potom sme účastníkov rozdelili do viacerých workshopových skupín, kde pripravili odpovede na tri otázky: čo by sme mohli získať posilňovaním prvkov projektovo-tímového fungovania, čo k tomu ešte potrebujeme dobudovať a dopracovať a aké profesie potrebujeme posilniť, aby sme tímy dokázali vytvoriť pre všetky riešené projekty.

Následne workshopové skupiny odprezentovali svoje názory, ktoré sme v celej skupine prediskutovali z hľadiska prínosov aj potrieb do budúcnosti.

Citáty z hodnotenia zo strany účastníkov:

  • „Výborný workshop, odporúčam ich aj kolegom z príbuzných spoločností. Splnil moje očakávania nadštandardne.“
  • „Názorovo podnetný workshop s ohľadom na množstvo zúčastnených ľudí. Do budúcnosti by som si prial vzdelávanie a prezentácie rôznych tém prostredníctvom osoby p. Burgera aj v budúcnosti.“
  • „Workshop splnil moje osobné očakávania, bol vedený jasne, zrozumiteľne a s dávkou empatie.“

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn