ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

Hodnotenie kandidátov

Hodnotenie manažérskeho potenciálu manažmentu

Od 22. 7. do 18. 8. 2015 sme pripravili a uskutočnili hodnotenie manažérskeho potenciálu v dvoch vrstvách manažmentu spoločnosti Freudenberg Filtration Technologies Slovensko, s.r.o. pre spolu 14 účastníkov. Využili sme pritom technológiu MPA (Management Potential Analysis).

MPA sme realizovali v dvoch krokoch: najprv sme uskutočnili individuálne interview s každým účastníkom, ktoré nám prinieslo základné zistenia týkajúce sa osobnosti každého účastníka. Následne sme uskutočnili tímové aktivity zamerané ohodnotenie schopnosti tímovej spolupráce, tímovej komunikácie a vzájomnej interakcie. Tímové aktivity boli typu praktická hra a tiež typu spoločné riešenie problémov vzájomnou diskusiou.

Výstupom MPA bola spätná väzba aj účastníkom, aj riaditeľovi spoločnosti. Účastníci dostali tímovú spätnú väzbu po každej aktivite a neskôr aj individuálnu písomnú aj verbálnu spätnú väzbu zameranú na silné aj slabšie stránky vzhľadom na danú riadiacu pozíciu.

Riaditeľ spoločnosti dostal komplexnú správu o každom účastníkovi MPA, odporúčania na individuálne vedenie každého účastníka MPA, aj odporúčania týkajúce sa celého manažérskeho tímu.

Citát z referencie riaditeľa spoločnosti:

„… Spoluprácu so spoločnosťou ibis partner Slovakia, s.r.o., považujem za veľmi dobrú. Spokojní sme boli predovšetkým s profesionalitou realizácie dodávky a výstupom, zhodujúcim sa plne s našimi predstavami o jeho kvalite, hĺbke a rozsahu. Vysoko oceňujem odbornú úroveň lektorov.“

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn