ibis partner Slovakia

Vzdelávanie, tréningy, hodnotenie kandidátov, riadenie výkonnosti

EPM, Tréningy a vzdelávanie

Workshop k riadeniu výkonnosti

Dňa 22. apríla 2015 sme pripravili a viedli workshop pre riadiaci tím spoločnosti Freudenberg Filtration Technologies Slovensko, s.r.o. Workshop sme zamerali na nastavenie kritérií úspešnosti pre kľúčové pracovné miesta.

Workshop sme začali úvodom do riadenia výkonnosti prostredníctvom kritérií úspešnosti výkonu práce (KPI) s naviazaním na variabilné odmeny. Prediskutovali sme kaskádovanie podnikových cieľov na ciele útvarov a následne na pracovné miesta. Účastníkom sme ponúkli vhodný model výkonnosti so štyrmi základnými oblasťami a ukázali sme si metodiku tvorenia KPI pre pracovné miesta.

Potom sme na návrh účastníkov vybrali pracovné miesto procesného inžiniera a spoločne sme odporúčanou metodikou vytvorili KPI pre toto miesto. Na základe tohto príkladu si každý účastník vybral jedno zo svojich podriadených miest a preňho vytvoril prvý náčrt KPI. Účastníci vytvorené KPI prezentovali, spoločne sme ich prediskutovali a upravili.

V závere workshopu sme účastníkom poskytli odporúčania, ako KPI zamestnancom vysvetliť, odovzdať a ako zamestnancov riadiť počas hodnotiacej periódy na podporu dosahovania ich KPI.

Citáty z hodnotenia zo strany účastníkov:

  • „Z obsahu ma najviac zaujala systematickosť definovania KPI – štruktúra.“
  • „Lektor bol fundovaný a priateľský.“

„Odporúčal by som kurz aj iným pre odbornosť a profesionálny prístup.“

Chcete pridať komentár?

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Theme by Anders Norén

Facebook
Twitter
LinkedIn